Plus500 eToro Nieuwsbericht strategie Fxflat

Beleggingsstrategieën

Wanneer je start met online beleggen in valuta of in aandelen, dan is het van belang om een juiste strategie te kiezen. Door het hanteren van een beleggingsstrategie die bij je past, zul je geen ondoordachte keuze maken. Hierdoor kun je de kans op grote verliezen drastisch verlagen. Een eigen handelstrategie kun je ontwikkelen door veel kennis, ervaring en ervaringen van andere in je op te nemen. Maar voordat je je eigen draai kan gegeven aan je strategie, is het verstandig om te handelen met een beleggingsstrategie die al voor je is uitgewerkt.

Break-out strategie

Dit is een simpele strategie die een starter kan gebruiken tijdens het opdoen van ervaring in de eerste handelingen. Hierbij richt je je op de uitbraken die de prijs doet. Door een positie te openen wanneer een prijs een uitbraak doet, kun je een goede belegging doen. Let er wel op dat je de grote uitbraken onderscheid van de kleine schommelingen.

Entry strategie

Een entry strategie wordt toegepast op basis van de analyse techniek waarbij er meerdere analyse technieken zijn. Zo zijn er de technische analyse, fundamentele analyse en de sentimentele analyse. Kies voor de analyse techniek die jou het beste ligt of ga voor een combinatie.

London break-out strategie

Gebaseerd op de break-out strategie is de London break-out strategie. Deze strategie richt zich specifiek op uitbraken die voorkomen wanneer de ene beurs sluit en de andere opent. Het gaat hier over het sluiten van de beurs in Azie en het open gaan van de beursgang in London. Deze strategie is gericht op de prijs uitbraken die voorkomen in de London beurs ontwikkelingen.

Trend trading strategie

Deze strategie is gefocust op trend reversal en retracement, die gevolgd kunnen worden door het analyseren van technische indicatoren. De trend van de koers kan door middel van de voorgaande aspecten worden gevolgd waardoor er ingespeeld kan worden op de ontwikkelingen.

Shut down strategie

Deze beleggingsstrategie is gebaseerd op de geruchten in de markt, en zo kunnen verliezen worden voorkomen. Daarnaast legt de shut down strategie de focus op de details in de koersontwikkelingen.

Als je start met handelen dan is het belangrijk om ook een analyse techniek te kiezen die gecombineerd kan worden met de beleggingsstrategie. Het is mogelijk om jouw gekozen strategie uit te proberen in een demo account waarmee je kunt achterhalen of de beleggingsstrategie daadwerkelijk bij je past. Bekijk het broker overzicht waaruit je een broker selecteert waarmee je gaat beleggen.

Artikelen

Nieuwsbericht strategie

Één van de strategieën waar Forex beleggers veelvuldig gebruik van maken, is de Nieuwsbericht strategie. Deze strategie is eigenlijk niets anders dan adequaat reageren op dagelijks economisch nieuws. Natuurlijk is al het economisch nieuws belangrijk, maar het is vooral van belang om het nieuws uit de G8 landen in de gaten t

Lees meer...